Loodsen

Leeftijd: 
17-18 jaar

                                                                              

Loodsen genieten van een laatste jaar scouting voor ze in leiding stappen. Het grootste project dit jaar wordt het kamp. Aan boord van je zeilboot verleg je je horizon. Je realiseert doelen en verwachtingen, geniet van je vrijheid, leert uit je fouten, doet maffe dingen... Dit jaar leer je stap voor stap de knepen van het leiderschap.

Aftellen naar het kamp:                                   

 

Planning februari:

3 - 5 februari
Wandelweekend

We gaan het dit weekend nog eens gezellig maken met de verkennertjes! Ik heb gehoord dat die arme jongens het nogal snel koud hebben, daarom gaan we hen een schoudertje aanbieden om op te huilen. Veel informatie heb ik nog niet maar dit wordt wel een zeer lijp weekend, zorg er voor dat je een goed humeur mee hebt en wandelschoenen!

Informatie volgt!

12 februari
Werkvergadering

Als we vorig weekend overleefd hebben zullen we deze zondag eens onze tanden in de prachtige Teun zetten. We zullen de laatste puntjes op de i zetten zodat we bijna klaar zijn om te beginnen schilderen en vernissen.

  • Uren : 9-17u
  • Locatie: basis

19 februari
Werkvergadering

Omdat we vorige week niet genoeg hebben gedaan aan onze beauty gaan we dit deze zondag opnieuw doen. We zullen die schuur apparaten nog eens voor de laatste keer dit jaar goed laten draaien en Hannes laten zien dat zijn Loodsjes ook hard kunnen werken!

  • Uren : 9-17u
  • Locatie: basis

26 februari
Groepsdag

Gaan we even de dag doorbrengen met de kleine kindjes! :)

Info volgt!

Planning maart

4 maart
Opruim kelder

We gaan vandaag eens met onze enthousiaste leidingsploeg en eventueel andere helpende handen de grote pacht opruimen in de kelder.

Informatie volgt!

5 maart
Werkvergadering

Na de vermoeiende opruim van de kelder moeten we werken aan den boot en het materiaal. We zullen natuurlijk ook onze wekelijkse voetbalsesh hebben!!! Ik heb gehoord dat er voetbalveld in de buurt van Hannes was, dus is geen probleem.

  • Uren : 9-17u
  • Locatie: basis en/of bij Hannes

12 maart
Werkvergadering

Jammer genoeg zijn de loodsen niet welkom bij Dingdong zelfs de groepsloodsen zijn niet welkom . Die manne zullen ons nog missen, maar wij gaan zelf wel iets verzinnen om te doen.

  • Uren : 9-17u
  • Locatie: basis

17-19 maart
Zeescoutscongres

Na dat die manne hebbe beseft dat ze niks zijn zonder de fantastische loodsen zijn we deze keer wel welkom op dit weekend. We zullen weer de tijd van onze leven hebben met hopelijk leuke herinneringen erbij.

Informatie volgt!
Inschrijven kan via:
https://evenementen.scoutsengidsenvlaanderen.be/Seminar/85708756?fbclid=IwAR3zkhH-FSJZla9DfE623t6I2tMDg56e1NM1246R70wsMB2jfwqs7RWIyRY

26 maart
Werkvergadering

Als de goede herinneringen zijn gemaakt van het weekend ervoor is het weer tijd om te werken natuurlijk. We zullen hopelijk ni meer veel moeten doen want opening vaarseizoen komt eraan!!!! AAAAAAAH! Maar wie wilt er nu niet varen?

  • Uren : 9-17u
  • Locatie: basis

Klik op deze afbeelding om het programmaboekje te raadplegen.