Loodsen

Leeftijd: 
17-18 jaar

                                                                              

Loodsen genieten van een laatste jaar scouting voor ze in leiding stappen. Het grootste project dit jaar wordt het kamp. Aan boord van je zeilboot verleg je je horizon. Je realiseert doelen en verwachtingen, geniet van je vrijheid, leert uit je fouten, doet maffe dingen... Dit jaar leer je stap voor stap de knepen van het leiderschap.

Flickr embedded slideshow

Aftellen naar het kamp:                                   

 

Planning februari:

3 - 5 februari
Wandelweekend

We gaan het dit weekend nog eens gezellig maken met de verkennertjes! Ik heb gehoord dat die arme jongens het nogal snel koud hebben, daarom gaan we hen een schoudertje aanbieden om op te huilen. Veel informatie heb ik nog niet maar dit wordt wel een zeer lijp weekend, zorg er voor dat je een goed humeur mee hebt en wandelschoenen!

Informatie volgt!

12 februari
Werkvergadering

Als we vorig weekend overleefd hebben zullen we deze zondag eens onze tanden in de prachtige Teun zetten. We zullen de laatste puntjes op de i zetten zodat we bijna klaar zijn om te beginnen schilderen en vernissen.

  • Uren : 9-17u
  • Locatie: basis

19 februari
Werkvergadering

Omdat we vorige week niet genoeg hebben gedaan aan onze beauty gaan we dit deze zondag opnieuw doen. We zullen die schuur apparaten nog eens voor de laatste keer dit jaar goed laten draaien en Hannes laten zien dat zijn Loodsjes ook hard kunnen werken!

  • Uren : 9-17u
  • Locatie: basis

26 februari
Groepsdag

Gaan we even de dag doorbrengen met de kleine kindjes! :)

Info volgt!

 Klik op deze afbeelding om het programmaboekje te raadplegen.